«Γίνε επαγγελματίας πολιτισμού»

Γίνε συνεργάτης στην οργάνωση εκδηλώσεων

Μια εξαιρετική ευκαιρία στη διαχείριση εκδηλώσεων. Κάνε τώρα την εγγραφή σου και γίνε ο επόμενος συνεργάτης μας.

meeting, business, architect-2284501.jpg

Η Thessaloniki Brand, που ιδρύθηκε το 2016 ως Ιδιωτικό Νομικό Πρόσωπο, δεν είναι απλώς ένας ακόμη οργανισμός. Είμαστε μια ομάδα δημιουργικών δυνάμεων κάτω από μια στέγη, που αποτελείται από το Τμήμα Σχεδιασμού Εκδηλώσεων & Καλλιτεχνική επιμέλεια (Thessaloniki Brand), τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Κοινωνία & Πολιτισμός» και την Κοινωνική-Φιλανθρωπική δράση «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».

Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας εκτείνεται στη διαχείριση εκδηλώσεων, χριστουγεννιάτικα χωριά, συνέδρια, φεστιβάλ, μουσικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ανάπτυξη θεσμοθετημένων εκδηλώσεων, επιδείξεις μόδας δρόμου, booking και management καλλιτεχνών, κοινωνικές-φιλανθρωπικές δράσεις για την «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».

Σε έναν κλάδο που ορίζεται από τη συνεχή εξέλιξη, την καινοτομία και την αυξανόμενη ζήτηση, αναδύονται συνεχώς νέες έννοιες. Ο τομέας των υπηρεσιών παρέχει πρόσφορο έδαφος για επιχειρηματικά μυαλά, προσφέροντας όχι μόνο ευκαιρίες για αυτοαπασχόληση αλλά και δυνατότητες δημιουργίας. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργατών σε διάφορες πόλεις, αναπτύσσοντας πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Μέσω αυτών των συνεργασιών, στοχεύουμε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε τον πολιτισμό και τον τουρισμό κάθε πόλης, ενισχύοντας έτσι τις τοπικές οικονομίες.

Κατηγορίες δικτύου συνεργατών:

 • Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος:
  Δημιουργήστε ένα γραφείο στην πόλη σας ή ενσωματωθείτε σε μια υπάρχουσα.
 • Επίσημος Συνεργάτης:
  Απολαύστε συνεργασία χωρίς δεσμούς απασχόλησης, με ποσοστό μεριδίου σε εκδηλώσεις ή συναυλίες που διαχειρίζεστε σε κάθε πόλη ή Π.Ε..
  Χωρίς ρήτρα αποκλειστικότητας.
 • Εξωτερικός συνεργάτης κατ΄αποκοπή:
  Χωρίς ρήτρα αποκλειστικότητας.
  Νιώστε άνετα να προσφέρετε διαφορετικές δεξιότητες, προοπτικές και πόρους, παρέχοντας ποικίλο φάσμα τεχνογνωσίας και βοηθώντας στην πιο αποτελεσματική επίτευξη κοινών στόχων.
  Συνδράμετε στην εξασφάλιση πρόσθετης χρηματοδότησης για την επιχείρηση.

Οι υποψήφιοι συνεργάτες μας ξεκινούν ένα ταξίδι με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που προσφέρει προσιτές επενδύσεις, ευέλικτες δομές, ελαχιστοποιημένα λειτουργικά κόστη και με μηδενικό έως χαμηλό κίνδυνο.. Η ευελιξία, η επεκτασιμότητα και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη καθορίζουν τη συνεργατική μας προσέγγιση.

Ελάτε μαζί μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος των πολιτιστικών εκδηλώσεων και της φιλανθρωπίας. Ας δημιουργήσουμε ουσιαστικές εμπειρίες και ας αφήσουμε μαζί ένα μόνιμο αντίκτυπο στις κοινότητες.
Η πολιτιστική βιομηχανία είναι μεγάλη και μπορείς και εσύ να γίνεις νέο μέλος της.

Κάντε αίτηση σήμερα!

interview, deal, business-4835116.jpg

Εγγυήσεις και Οφέλη

Οι αρχικές επενδύσεις και οι λειτουργικές εγγυήσεις διασφαλίζουν μια ασφαλή βάση για το εγχείρημά σας. Ενώ, συγκεκριμένες οικονομικές λεπτομέρειες παρέχονται χωριστά στα ενδιαφερόμενα μέρη, να είστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας προσφέρει έναν δρόμο προς την κερδοφορία με μηδενικό έως ελάχιστο κίνδυνο.

Εκπαίδευση και Υποστήριξη

Με την ένταξή σας στο δίκτυό μας, σας περιμένουν ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης. Από τα λειτουργικά πρότυπα έως τις πολιτιστικές ευαισθησίες, διασφαλίζουμε ότι είστε εφοδιασμένοι για να προχωρήσετε στη διαχείριση εκδηλώσεων. Αγκαλιάστε αυτήν την ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη καθώς ξεκινάτε ένα συναρπαστικό ταξίδι με τη Thessaloniki Brand.