Η Thessaloniki Brand ιδρύθηκε το 2016 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Μ.Κ.Ο.) με τη μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας (Α.Μ.Κ.Ε.), εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε άλλα μητρώα κρατικών φορέων. Η δράση μας επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό.

about us

Η πολυσχιδής δράση μας, διαχωρίζεται σε τρία τμήματα: α) Τμήμα Event Planning & Artist Management ως Thessaloniki Brand, β) Πολιτιστικός Οργανισμός «Κοινωνία & Πολιτισμός» και γ) Κοινωνική δράση «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ».

Δημιουργούμε δράσεις και εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, φεστιβάλ, και Χριστουγεννιάτικα χωριά, μουσικές, θεατρικές, τηλεοπτικές παραγωγές. Προτεραιότητα μας οι δράσεις πολιτισμού και ο πολιτιστικός τουρισμός.

Συνεργαζόμαστε κυρίως με Περιφέρειες, Δήμους, λοιπούς κρατικούς φορείς, ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια, οργανισμούς και ερευνητικά κέντρα, πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς, ομάδες καλλιτεχνών, μεγάλες επιχειρήσεις κ.α.

Δημιουργούμε δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε κάθε περιφερειακή ενότητα, γι΄αυτό και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση συνεργασίας, ώστε να ενταχθούν πολλές και όμορφες ιδέες που είναι δημιουργικές, καινοτόμες, πρωτότυπες και θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη κοινωνική αποδοχή.

Ευαίσθητοι στα καθημερινά κοινωνικά προβλήματα αναπτύσσουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές κοινωνικές φιλανθρωπικές δράσεις.

Βασικός και απαράβατος στόχος μας, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Διοίκηση

Ιδρυτής και Πρόεδρος

Λευτέρης Καλλινικίδης

Ο Λευτέρης Καλλινικίδης είναι Πρόεδρος και ιδρυτής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας το 2019 ως επικεφαλής της παράταξης “Δράμα Πρωταγωνίστρια”. Στον Δήμο Δράμας, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος ενώ άσκησε διοίκηση ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης (ΔΕΚΠΟΤΑ), Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων, μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δράμας, μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής και γενικός γραμματέας του Ιδρύματος «Μακεδονικό Βραβείο».

Σύντομο Βιογραφικό
  • Είναι διπλωματούχος της βυζαντινής μουσικής – μουσικοδιδάσκαλος και έχει εξειδίκευση στον Ελληνικό μουσικό πολιτισμό και στη διοίκηση πολιτιστικών μονάδων. Διδάσκει Βυζαντινή και Παραδοσιακή Μουσική, ενώ διευθύνει διάφορες χορωδίες. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Ένωσης Κυριών Δράμας και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Δράμας. Διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής πολλών χορωδιακών φεστιβάλ και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

  • Παρουσίαζε από το 2016 – 2022 την τηλεοπτική εκπομπή πανελλήνιας εμβέλειας «Κοινωνία&Πολιτισμός».

  • Υπήρξε Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε επιμελητήρια και επιχειρήσεις για επιδοτούμενα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα καθώς και Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Αναπτυξιακής Ελλάδος.

  • Έχει διδάξει παραδοσιακούς χορούς σε διάφορους συλλόγους της Δράμας και της Θεσσαλονίκης, σε Ελληνικούς συλλόγους της Γερμανίας καθώς και στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο του κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Υπηρέτησε στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Υπήρξε ιδρυτής και Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Γερμανίας, ιδρυτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Holzwickede, μέλος της Ακαδημίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού και του Ελληνικού Θεάτρου στο Wuppertal. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Μεγάλο Πεύκο και στη Ε΄Μοίρα Καταδρομών.

  • Ιδρυτής και για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμπελακίων Δράμας και πολλών άλλων πολιτιστικών φορέων σε Ελλάδα και Γερμανία, αναπτύσσει δράση σε ολόκληρη την Ελλάδα με κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις, σε συνεργασία με Δήμους και άλλους φορείς.

  • Έχει τιμηθεί για την ανιδιοτελή προσφορά του στον πολιτισμό και στην παραδοσιακή μουσική, καθώς και για την κοινωνική του προσφορά από διαφόρους φορείς, όπως η Κοινωνική Στήριξη της Αττικής, η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας κ.ά..

  • Υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας του Πολιτιστικού Οργανισμού «Κοινωνία&Πολιτισμός» με την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας.

  • Έχει παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια management, στρατηγικού σχεδιασμού και δημοσίων σχέσεων.

  • Έχει αρθρογραφήσει σε πολλά μέσα με θέμα τα επιδοτούμενα προγράμματα αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά τον πολιτισμό και την πολιτική. Πήρε μέρος ως ομιλητής σε πολλές ημερίδες επιμελητηρίων για τα επιδοτούμενα προγράμματα και θέματα πολιτιστικής ανάπτυξης, ενώ συμμετείχε σε πολλά συνέδρια πολιτικά και επιχειρηματικά σε Ελλάδα και  το εξωτερικό.

  • Είναι θιασώτης της σύνθεσης δυνάμεων και των συνεργασιών για την εξυπηρέτηση του μεγάλου κοινού σκοπού, του πολιτισμού αλλά και του πολιτικού πολιτισμού. Πιστεύει σε αρχές όπως η συνέπεια, η αξιοπιστία, η εργατικότητα και η φερεγγυότητα. Εμπνέεται από ιδεώδη όπως η δικαιοσύνη, η ισότητα, η κοινωνική προσφορά, η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός, κατά τη ρήση του Αποστόλου Παύλου «αλλήλων βάρη βαστάζετε», με πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές της πατρίδας μας αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μακεδονίας, για την οποία αγωνίζεται με πάθος σε πολιτιστικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

Γραμματειακή-Διοικητική Υποστήριξη

Χατζούδη Κατερίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει πτυχίο Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την παρούσα στιγμή εκπονεί το Μεταπτυχιακό της στη Διαχείριση Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια που αφορούν πολλούς τομείς του περιβάλλοντος και έχει ασχοληθεί με εθελοντικές δράσεις. Η όρεξη και η φιλοδοξία της για εργασία την οδήγησαν να εργαστεί σε διάφορους τομείς όπου απέκτησε αρκετή εργασιακή εμπειρία. Στη Thessaloniki Brand, εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης, ενώ παράλληλα της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί και με περιβαλλοντική συμμόρφωση των διαφόρων events.

Οργάνωση Events

Ντέμη Αβραμίδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται τόσο επαγγελματικά όσο και εθελοντικά κοντά σε νέους και παιδιά. Συμμετέχει από όταν θυμάται τον εαυτό της στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης με κάθε τρόπο, παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν τα παιδιά και τους νέους με κάθε ευκαιρία και η ενασχόληση της με την οργάνωση εκδηλώσεων νέων την οδήγησαν στο να ενταχθεί στην ομάδα της Thessaloniki Brand. Η οργανωτικότητα, αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα που τη διακρίνουν είναι τα χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να φέρει εις πέρας κάθε project που της ανατίθεται. Το όραμα της είναι μέσα από την εργασία της για τη Thessaloniki Brand, να δημιουργήσει festivals που θα ανταποκρίνονται στις πολιτιστικές και κοινωνικές ανάγκες κάθε τόπου στην Ελλάδα.

Αριάδνη Σκαρή

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λαμίας. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσική Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Η αγάπη της για τον χορό την οδήγησε να διακριθεί τόσο στο διαγωνιστικό κομμάτι όσο και να αποκτήσει επαγγελματική εκπαίδευση ως κάτοχος του IDTA Latin Diploma. Από νωρίς, της τράβηξε το ενδιαφέρον ο παιδαγωγικός ρόλος της ειδικότητας της και μαζί με τον χαρακτήρα και την ενέργεια της, την οδήγησαν να ασχοληθεί με προγράμματα φυσικής αγωγής και χορού όλων των αναπτυξιακών ηλικιών. Επίσης στο ενεργητικό της έχει παραστάσεις χορού, tv shows ως ανιματέρ και οργάνωση του ψυχαγωγικού προγράμματος κατασκηνώσεων. Εντάχθηκε στην ομάδα της Thessaloniki Brand, έχοντας αναλάβει την επιμέλεια διαφόρων πρότζεκτ καθώς και τη λειτουργία της ομάδας μασκότ.

Σίσσυ Ευσταθιάδου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ έχει παρακολουθήσει οικονομικά σεμινάρια, καθώς επίσης και το σεμινάριο υποδοχής πελατών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στην οποία έχει εργαστεί. Μεγάλωσε μέσα στον χώρο της μόδας, για τον οποίο έτρεφε πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Απέκτησε εργασιακή εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία με εξειδίκευση στους τομείς της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Εντάχθηκε στην ομάδα της Thessaloniki Brand με αρμοδιότητες τις μουσικές παραγωγές, το booking, το management καλλιτεχνών καθώς και την οργάνωση των fashion events.

Πέννυ Πασχαλίδου

Μεγάλωσε και έζησε ανάμεσα σε δύο πόλεις, τη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια. Σπούδασε δημοσιογραφία, αλλά η αγάπη της για τα ταξίδια και τον πολιτισμό την οδήγησαν στο να αποκτήσει δεύτερο πτυχίο πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων και απέκτησε μεγάλη προϋπηρεσία στον τουρισμό και στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας. Γεννημένη τον Ιανουάριο, λατρεύει τα καλοκαίρια γιατί ξεκινούν οι εκδρομές, τα φεστιβάλ και οι συναυλίες. Λάτρης της “street music”, ενώ της αρέσουν οι εναλλαγές από ρεμπέτικο σε punk και από punk σε rap. Στη Thessaloniki Brand, έχει αναλάβει βοηθός στις μουσικές παραγωγές και σε διάφορα Φεστιβάλ.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Ειρήνη Γεωργιάδου | Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Φιλολογία στο Α.Π.Θ., αλλά το μεγαλύτερό της πλεονέκτημα ήταν οι επικοινωνιακές δεξιότητες και οι δημόσιες σχέσεις, γι’ αυτό συνέχισε τις σπουδές της στη Δημοσιογραφία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο όπου επί 15 έτη έκανε πρωταθλητισμό σε αγωνίσματα της αντοχής και της παρατεταμένης ταχύτητας, ενώ υπήρξε και μέλος των ομάδων σκυταλοδρομίας με τις οποίες στέφθηκε πανελληνιονίκης. Το γεγονός αυτό έπλασε τον χαρακτήρα της, καθώς τη χαρακτηρίζει η επιμονή, η τελειομανία και το πείσμα. Συμμετείχε ως εθελόντρια επί σειρά ετών και εν συνεχεία ως συνεργάτης στο Γραφείο Τύπου του Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”, καθώς επίσης και σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων αποκτώντας εμπειρία και χτίζοντας ατζέντα. Ούσα πολυπράγμων έχει εργαστεί σε πολυεθνική στην Αθήνα και στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης ως εκπαιδευτικός βοηθώντας ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά να κατανοήσουν τη γλώσσα μας. Στη Thessaloniki Brand έχει αναλάβει την ευθύνη του γραφείου τύπου.

Γιάννης Βίτσας

Ο Γιάννης Βίτσας γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την πορεία του στη δημοσιογραφία σε ηλικία είκοσι ετών το 1997 φοιτητής ακόμα στη δημοσιογραφική σχολή στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ξένιος. Δύο χρόνια αργότερα ακολούθησαν οι σπουδές του στη Νομική σχολή της πόλης Macerata στην Ιταλία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2003 και εργάστηκε στην εφημερίδα «Espresso». Ακολούθησαν τα μηνιαία περιοδικά «Vitrine», «Money end life», και η εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή». Από το 2007 έως το 2009 δουλεύει στην ΕΡΤworld και συνεργάζεται με τα περιοδικά «Avanti» και «Tivo», «Λοιπόν», και «Νύφη». Το 2009 βρίσκεται στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 ενώ ξεκινά η συνεργασία του με τα περιοδικά του ομίλου Λυμπέρη. «Εγώ weekly» –όπου και υπήρξε αρχισυντάκτης -, «Hello», «Life end style», «7ημέρες tv», και «Τηλεκοντρόλ». Παράλληλα συνεργάζεται με την εφημερίδα «Πρώτο θέμα». Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με μεγάλα project επικοινωνίας, γράφει για τα περιοδικά «Hello», «Gala» και «Down town Κύπρου» και «7ημέρεςtv» ενώ το 2018 δούλεψε για το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Εμείς» του τηλεοπτικού σταθμού «Εpsilon». Έχει συναντηθεί με περισσότερες από 4000 προσωπικότητες της πολιτικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής κάνοντας συνεντεύξεις. Το 2019 εξέδωσε τη μυθιστορηματική βιογραφία «Η Αντιστάρ» που βασίζονταν στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου. Στη Thessaloniki Brand ανέλαβε επιτελικό ρόλο στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις συγκεκριμένων projects.

Δίκτυο Συνεργατών

Ζαλαβρά Θεοδώρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πέραμα Ιωαννίνων, σπούδασε Διοικητικός Στέλεχος Αθλητισμού στο Παρίσι. Αγάπη της ο αθλητισμός και συγκεκριμένα ο στίβος με πολλές εθνικές διακρίσεις στην Ελλάδα και στη Γαλλία. ‘Εχει διοργανώσει μεγάλα αθλητικά γεγονότα στον Δήμο Παρισιού. Επιστρέφοντας από το εξωτερικό, μετά από πολλά χρόνια, ξεκίνησε άμεσα την ενεργό συμμετοχή της στα κοινά του τόπου της, ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου των ενοικιαζόμενων δωματίων Ιωαννίνων και ως μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Περάματος, καθώς και της Προοδευτικής Περάματος, με τους οποίους διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ Αθλημάτων. Ο αθλητισμός τη βοήθησε να είναι ένα άτομο πειθαρχημένο και προσηλωμένο στη διεκπεραίωση των στόχων και των συνεργασιών που έχει. Εκπροσωπεί την Thessaloniki Brand στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Άννα Λάμπρου

Γεννήθηκε στη Βρέμη και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην περιοχή της Βάδης – Βυρτεμβέργης, στη Γερμανία. Αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα Γαλλικής Λογοτεχνίας στη Σορβόννη. Κατόπιν σπούδασε σε Ελβετικό Κολλέγιο στο Μόναχο, όπου παρακολούθησε κλάδους Ξένων Γλωσσών, Sales & Marketing, Public Relations, Προβολή & Διαφήμιση, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και έλαβε Δίπλωμα Ανταποκρίτριας Ξένων Γλωσσών σε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά & Ισπανικά, ενώ είναι γνώστης βασικών Τουρκικών. Κατέχει Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Χρηματοοικονομικού Συμβούλου από την Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδας. ‘Εχει εργαστεί σε διοικητικές θέσεις στον χώρο του τουρισμού και από το 2005 - που επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, απέκτησε πολυετή εμπειρία στον Συνεδριακό Τουρισμό και στη Διοργάνωση Επιστημονικών Σεμιναρίων & Ιατρικών Συνεδρίων σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Πεπεισμένη ότι υπάρχουν περιθώρια πολιτιστικής ανάπτυξης στην περιοχή της και θέλοντας να συμβάλλει τα μέγιστα, συνεργάστηκε με την Thessaloniki Brand, την οποία εκπροσωπεί στη Θράκη.

Website - Digital Media - Content Creation

Χρήστος Μαγιόπουλος | Digital Media Manager

Κατενθουσιασμένος με την digital εποχή. Από τους πρώτους μήνες στο Πανεπιστήμιο "κυνηγάει" σεμινάρια και εκδηλώσεις σχετικά με καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα και start up επιχειρήσεις. Στο 4ο έτος των σπουδών του στην Πληροφορική ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Εργάστηκε σε εταιρείες στη Θεσσαλονίκη ως Digital & Social Media Marketing Specialist. Απέκτησε επαγγελματική εμπειρία στο Search Engine Optimization, στο Search Engine Marketing, στο Social Media Marketing, αλλά και στο Web & Android Development. Εξέτισε τη στρατιωτική του θητεία στο Τμήμα Έρευνας και Πληροφορικής του Ελληνικού Στρατού. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Επιχειρηματική Πληροφορική. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας Digital Media Manager και στενός συνεργάτης της εταιρίας μας.

Νικολέτα Κυζιρίδη

Η Νικολέτα Κυζιρίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία κινηματογράφου και τηλεόρασης καθώς επίσης και Φιλοσοφική στο ΑΠΘ. Έχει πιστοποίηση σκηνοθεσίας από τη Μεγάλη Βρετανία και έχει εξειδικευτεί σε ταινίες μικρού μήκους, διαφημίσεις, βίντεο κλιπ, ντοκιμαντέρ καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές. Η ταινία μικρού μήκους της "Τρεις μοίρες" έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα "Voria", λαμβάνοντας καλές κριτικές. Η αγάπη της για το βίντεο και το μοντάζ, την οδήγησαν να είναι βασική φωτογράφος, βιντεογράφος και μοντέρ της Thessaloniki Brand.

Αξιοπρέπεια

Άννα Λάμπρου

Γεννήθηκε στη Βρέμη και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην περιοχή της Βάδης – Βυρτεμβέργης, στη Γερμανία. Αποφοίτησε από το Πρότυπο Κλασικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα Γαλλικής Λογοτεχνίας στη Σορβόννη. Κατόπιν σπούδασε σε Ελβετικό Κολλέγιο στο Μόναχο, όπου παρακολούθησε κλάδους Ξένων Γλωσσών, Sales & Marketing, Public Relations, Προβολή & Διαφήμιση, Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και έλαβε Δίπλωμα Ανταποκρίτριας Ξένων Γλωσσών σε Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά & Ισπανικά, ενώ είναι γνώστης βασικών Τουρκικών. Κατέχει Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Γνώσεων Χρηματοοικονομικού Συμβούλου από την Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδας. ‘Εχει εργαστεί σε διοικητικές θέσεις στον χώρο του τουρισμού και από το 2005 - που επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, απέκτησε πολυετή εμπειρία στον Συνεδριακό Τουρισμό και στη Διοργάνωση Επιστημονικών Σεμιναρίων & Ιατρικών Συνεδρίων σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Πεπεισμένη ότι υπάρχουν περιθώρια πολιτιστικής ανάπτυξης στην περιοχή της και θέλοντας να συμβάλλει τα μέγιστα, συνεργάστηκε με την Thessaloniki Brand, την οποία εκπροσωπεί στη Θράκη.