Θεσσαλονίκη | 9 Μαρτίου 2024

χαλκινα γουμενισσασ

Το καρναβαλίστικο πάρτι άναψε τη νύχτα με μουσική και χορό! Το βράδυ του Σαββάτου το Block 33 ζωντάνεψε με τους ήχους των καρναβαλικών εορτασμών, καθώς δύο δυναμικές μπάντες, τα Χάλκινα της Γουμένισσας του Τριαντάφυλλου Ασαρτζή και η Banda Latinico άναψαν τη σκηνή με τις μαγευτικές ερμηνείες τους.

Η έναρξη της βραδιάς έγινε με τους Banda Latinico που ο ρυθμός τους παρέσυρε το πλήθος σε ένα ζωηρό ταξίδι στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής. Με κάθε τραγούδι μαγνήτιζαν το κοινό, μεταφέροντάς το σε έναν κόσμο γεμάτο πάθος και ενθουσιασμό.

Καθώς η βραδιά εξελισσόταν η σκυτάλη δόθηκε στα Χάλκινα της Γουμένισσας, η οποία μεταπήδησε σε παραδοσιακές ελληνικές μελωδίες πυροδοτώντας μια φρενίτιδα χορού και γιορτής στους θαμώνες του πάρτι. Η ενέργεια της μουσικής τους κράτησε το πλήθος στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην ατμόσφαιρα προστέθηκαν τα τραπέζια στολισμένα με κομφετί και σερπαντίνες δίνοντας μία πολύχρωμη νότα στο γλέντι. Με μάσκες και αποκριάτικες στολές οι παρευρισκόμενοι αγκάλιασαν πλήρως το πνεύμα της βραδιάς, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα χαράς και συντροφικότητας.

Από τις παραδοσιακές μελωδίες μέχρι τις ξεσηκωτικές φιγούρες στην πίστα, το αποκριάτικο πάρτι του Σαββάτου ήταν μία απόδειξη της δύναμης της μουσικής να ενώνει τους ανθρώπους και να περνάνε καλά.

Αμπελάκια Δράμας | 25 Αυγούστου 2023

Θεοφιλος Πουταχιδης Νικος Ζαπαρτας

Ένα πολιτιστικό συμβάν έλαβε χώρα στα Αμπελάκια Δράμας στις 25 Αυγούστου 2023. Μία καλοκαιρινή βραδιά ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Ακούσαμε υπέροχα μουσικά και χορευτικά τραγούδια με ποντιακές και θρακιώτικες νότες. Ο Θεόφιλος Πουταχίδης μαζί με τον Νίκο Ζαπάρτα άναψαν το κέφι και κράτησαν αμείωτη τη διασκέδαση σ’ ένα όμορφο πάντρεμα από την ελληνική μας παράδοση. Το κοινό δεν σταμάτησε να χορεύει καθώς παρασύρθηκε σ’ένα μουσικό ταξίδι από το παρελθόν στο μέλλον με στοιχεία παραδοσιακής μουσικής. Φυσικά η εκδήλωση είχε φιλανθρωπική διάσταση, καθώς τα έσοδα διατέθηκαν στην πανελλήνια κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ
20 Ιουλίου 2023 | Εμπόριο Πτολεμαΐδας

Anastasia

Η ταλαντούχα και άκρως αγαπητή στο νεανικό και όχι μόνο κοινό “Αναστασία” στις 20 Ιουλίου 2023 έδωσε συναυλία στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας. Σ’ ένα μαγευτικό τοπίο στο καφέ-αναψυκτήριο “Καστανόδασος” η 19χρονη εκρηκτική τραγουδίστρια σε συνεργασία με τη Thessaloniki Brand έφεραν ένα κύμα δροσιάς στην καρδιά του καλοκαιριού, προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά στους παρευρισκόμενους. Η προσέλευση του κόσμου ήταν σαρωτική καθώς γέμισε ασφυκτικά ο χώρος και το κοινό ξεσηκώθηκε με τους ρυθμούς των τραγουδιών της. Το πολιτιστικό γεγονός ταξίδεψε τους ανθρώπους που έδωσαν το παρών και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον νομό. Τα έσοδα από τη συναυλία διατέθηκαν στην πανελλήνια κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.