Η τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία & Πολιτισμός» συμβάλει στην καλλιέργεια και ενίσχυση του κοινωνικού και πολιτιστικού κεφαλαίου. Ξεκίνησε το 2016 από ένα μικρό περιφερειακό κανάλι στη Δράμα και κατάφερε να προβάλλεται σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω επιλεγμένων περιφερειακών καναλιών.

κοινωνια & πολιτισμοσ

koinonia-kai-politismos

Η τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία & Πολιτισμός» συμβάλει στην καλλιέργεια και ενίσχυση του κοινωνικού και πολιτιστικού κεφαλαίου, με σκοπό τη δημιουργία προϋποθέσεων για τη βιώσιμη πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη. Στους σκοπούς της εκπομπής περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η προβολή, η ενίσχυση και η έκφραση φορέων, εξεχουσών προσωπικοτήτων και καλλιτεχνών. Ξεκίνησε το 2016 από ένα μικρό περιφερειακό κανάλι στη Δράμα και κατάφερε να προβάλλεται σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω επιλεγμένων περιφερειακών καναλιών. Πάμε σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την προβολή αξιόλογων φορέων βοηθώντας να τους γνωρίσει ο υπόλοιπος κόσμος, ώστε και τυχόν ενίσχυση να λάβουν αλλά και να γίνουν πρότυπα σε άλλους για να ευαισθητοποιηθούν από τυχόν καινοτόμες δράσεις τους. Πρόκειται για μια καινοτόμα δράση αφού πληροί τις προδιαγραφές εκπομπής πανελλήνιας εμβέλειας, δεδομένου πως μια τηλεοπτική εκπομπή όπως η συγκεκριμένη δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας και συντονισμού με άλλες ομάδες, έχει την ικανότητα κινητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, δημιουργεί εκ των πραγμάτων επικοινωνιακά μηνύματα και γίνεται το παράδειγμα μιας νέας πρακτικής για ανάπτυξη συνείδησης μέσα από τις δράσεις που προβάλλουν οι φορείς στον τομέα ενασχόλησής τους. Σε αυτό συμβάλλει και ο χρόνος που δίνουμε στους φορείς, δεδομένου η διάρκεια της εκπομπής είναι μια ώρα.

Έχουμε ήδη προβάλει φορείς όπως ο Σ.Κ.Ε.Π., η Κοινωνική Στήριξη, η Ένωση Κυριών Δράμας, Κιβωτός του Κόσμου, Φιλόπτωχος Αδελφότητα Καβάλας, Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Προστασίας παιδιού ΒΕΝΙΑΜΙΝ, Ίδρυμα Νιάρχος, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Διεθνής Βραβεία Giuseppe Sciappa, Πανελλήνιος Σύλλογος Ιπποειδών, Σύλλογος φροντίδας παιδιού ΑΓΚΑΛΙΑ, Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Ελληνικό παιδικό μουσείο και πολλούς άλλους φορείς, ανεξάρτητα από το μέγεθος του φορέα. Ουσιαστικά, ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες και γνώστης στα θέματα αυτά και αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή την εκπομπή, μοναδική στην Ελλάδα. Η «Κοινωνική Στήριξη» στην Ανάβυσσο Αττικής μας βράβευσε τιμώντας την προσφορά μας καθώς και η Ένωση Κυριών Δράμας.

Σημαντικά πρόσωπα της κοινωνίας, των τεχνών και του πολιτισμού συζήτησαν επίσης μαζί μας στην εκπομπή, για την κοινωνία και τον πολιτισμό, όπως ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, ο διεθνούς φήμης ζωγράφος Γιάννης Νίκου, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και άνθρωποι του Πολιτισμού.

Όλα τα επεισόδια προβάλλονται και στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube

Την παρουσίαση και οργάνωση της εκπομπής έχει αναλάβει ο κ. Λευτέρης Καλλινικίδης.

Κάμερα-Μοντάζ-Φωτογραφία η κ. Ελένη-Μαρία Χρυσικού και Γεώργιος Λεοντάρης.

Social media: Χρήστος Μαγιόπουλος.

Δημόσιες σχέσεις – βοηθός παραγωγής: Δήμητρα Κακολύρη, δημοσιογράφος

H εξαιρετική μουσική σύνθεση “Εl Viento” της συνθέτριας Ρωξάνης Χατζηδημητρίου από το album “Χρονογραφίες” (2021), αποτελεί το μουσικό χαλί της εκπομπής.

e-mail εκπομπήςkoinoniakaipolitismos@gmail.com

 

+
Επεισοδια
+
Καλεσμενοι
+
φορεισ
+
καλλιτεχνεσ

Η νέα δημοσιογραφική εκπομπή Politico Plus, ήρθε να δώσει φωνή στη τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα.

Politico plus

Η νέα δημοσιογραφική εκπομπή Politico Plus, ήρθε να δώσει φωνή στη τοπική αυτοδιοίκηση. Συνεντεύξεις, συζητήσεις, ενημερώσεις και δημοσιογραφία χωρίς αποκλεισμούς. Η εκπομπή επισκέπτεται τους αυτοδιοικητικούς στους δικούς τους χώρους και προβάλλει το έργο τους καθώς ανοίγει συζήτηση για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα. Η εκπομπή έχει διάρκεια 60΄λεπτά και τη σκυτάλη της παρουσίασης έχουν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Σπύρος Λάτσας και η Αλεξάνδρα Ντούσκα.

Κάμερα-Μοντάζ-Φωτογραφία: Ελένη Μαρία Χρυσικού και Γεώργιος Λεοντάρης

Social Media: Χρήστος Μαγιόπουλος

Δημόσιες σχέσεις-βοηθός παραγωγής: Δήμητρα Κακολύρη

Η μουσική είναι της συνθέτριας Ρωξάνης Χατζηδημητρίου, από τη μουσική σύνθεση: “Dancing with a dream” album “Χρονογραφίες” (2021).

Όλα τα επεισόδια προβάλλονται και στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube.

+
Επεισοδια
+
Καλεσμενοι
+
Δημοι
περιφερειακες ενοτητες

Καθε Μερα Ομορφη

Η εκπομπή “Κάθε Μέρα Όμορφη” ήρθε στην Ελληνική τηλεόραση, ως μια εναλλακτική πρόταση για μόδα, ομορφιά, διασκέδαση, διατροφή και άλλα. Η εκπομπή αποτελείται από μία ομάδα νέων ανθρώπων, που ο καθένας από αυτούς κάνει τις δικές του προτάσεις για όλους εσάς, με την ελπίδα να είναι η κάθε μας μέρα όμορφη. Η εκπομπή προβάλλεται σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία-Θράκη) από τους εξής τηλεοπτικούς σταθμούς: West Channel στη Δυτική Μακεδονία, Dion Tv στη Κεντρική Μακεδονία και ΕΠΙΛΟΓΕΣ TV στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και στις Σέρρες. 

Είμαστε εγγεγραμμένοι στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Α.Μ. 14472.