You are currently viewing The “O” Project: Opportunity Artist Festival | Θεσσαλονίκη | BLOCK 33

The “O” Project: Opportunity Artist Festival | Θεσσαλονίκη | BLOCK 33

🎶🎤🎙️🗣 Η πόλη της Θεσσαλονίκης πρόκειται να αγκαλιάσει μια ζωντανή γιορτή ακατέργαστων διαμαντιών στο “The O Project”: Opportunity Artist Festival, που έχει προγραμματιστεί να καθηλώσει το κοινό την 1η και 2η Μαρτίου στο Block 33.
 
 
✔️Προπώληση: 10 € / Διήμερο 15 €
✔️Εισιτήριo Ταμείου: 12 € / Διήμερο 19 €
 
Αυτό το πρωτοποριακό διήμερο φεστιβάλ ξεχωρίζει, γιατί δίνει την ευκαιρία σε εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες , DJs και Performers, προσφέροντάς τους μια στιγμή στο προσκήνιο. Είτε πρόκειται για ένα ντεμπούτο είτε για μια πολυαναμενόμενη ανακάλυψη, το φεστιβάλ παρέχει μια σκηνή για φρέσκα πρόσωπα, προσελκύοντας έναν αξιοσημείωτο αριθμό ενθουσιωδών νέων ταλέντων που περιμένουν να τα αγκαλιάσει η τοπική κοινότητα.
 
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, 28 καλλιτέχνες, που καλύπτουν διαφορετικά μουσικά είδη, μαζί με DJs και Performers, θα κοσμήσουν τη σκηνή – 14 ανά βραδιά. Αυτό που κάνει αυτή την εκδήλωση ιδιαίτερη είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού, το οποίο θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να αξιολογήσει και να επιλέξει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Το αποκορύφωμα του φεστιβάλ θα είναι ένα μουσικό πάρτι με τον Υποχθόνιο και τον DJ Soto Moto που θα συσπειρώνονται πίσω από τους νεοφερμένους, ενισχύοντας προσωπικές σχέσεις με επαγγελματίες του κλάδου, όπως συνθέτες, εταιρείες παραγωγής, δισκογραφικές, δημοσιογράφοι, στιχουργοί, managers και bookers. Όλοι αυτοί θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό γεγονός.
 
Το “The O Project” επιδιώκει να ενισχύσει τις συνεργασίες που εκτείνονται πέρα από το φεστιβάλ, παρέχοντας ένα σημείο εκκίνησης για πολλά υποσχόμενες καριέρες. Άλλωστε και η Thessaloniki Brand, θα σταθεί δίπλα στους καλύτερους, θα τους στηρίξει και θα τους βοηθήσει στην καριέρα που όλοι ονειρεύονται.
 
Με όραμα να γίνει θεσμός, το φεστιβάλ φιλοδοξεί να καλλιεργεί νέα ταλέντα ετησίως, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως ζωτικό χώρο καλλιτεχνικής ανάπτυξης στη βιομηχανία του θεάματος και της ψυχαγωγίας. Με φόντο τη Θεσσαλονίκη, το φεστιβάλ στοχεύει να προσελκύσει ένα ποικίλο κοινό, ενώνοντας λάτρεις της μουσικής, της διασκέδασης και ανιχνευτές ταλέντων για μια αξέχαστη γιορτή δημιουργικότητας για το επόμενο κύμα καλλιτεχνικής λάμψης.
 
ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.
 
 

Γνωρίστε την οργανωτική επιτροπή:

Σίσσυ Ευσταθιάδου

Project Manager “The O Project”, Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής. Έχοντας αναλάβει στη Thessaloniki Brand τις μουσικές παραγωγές, το booking και το management καλλιτεχνών, θεώρησε απαραίτητο να διοργανώσει ένα φεστιβάλ που θα δώσει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να προβληθούν. Όραμά της είναι αυτό το φεστιβάλ να θεσμοθετηθεί στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης γενέτειρας τεράστιων ταλέντων.

Γιώργος Ευσταθιάδης

Γεννήθηκε το 1986 στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης όπου ζεί έως σήμερα. Είναι κάτοχος πτυχίου Αρμονίας και πτυχίου Αντίστιξης στη μουσική καθώς και πτυχίου της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εργάζεται ως καθηγητής μουσικής στον Δήμο Λαγκαδά. Το πρώτο ερέθισμα στην ποντιακή μουσική το πήρε από τον πατέρα του ο οποίος είναι κι αυτός λυράρης. Σε ηλικία 15 χρονών και για 5 χρόνια υπήρξε μαθητής στη σχολή του Μιχάλη Καλιοντζίδη στον σύλλογο των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα λύρας και με τον Γιώργο Ατματσίδη. Από το 2011 ξεκίνησε και συνεχίζεται έως σήμερα η συνεργασία του με τον Στέλιο Μαβίδη. Παράλληλα το 2015 ξεκίνησε και η συνεργασία του με τον αείμνηστο Γιώτη Γαβριηλίδη, στου οποίου δισκογραφική δουλειά είχε τη χαρά να συμμετέχει. Κατά καιρούς είχε την τιμή να συνοδέψει με τη λύρα του αρκετούς Πόντιους καλλιτέχνες σε διάφορες εκδηλώσεις.

Παρίσση Δήμητρα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1997. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κι εργάζεται ως λογίστρια. Είναι εθελόντρια στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού σχεδόν 20 χρόνια. Η ενασχόληση με τα παιδιά, η ζωή στη φύση και η προσφορά είναι κάποια από τα πράγματα που αγαπάει. Οργανωτική υπομονετική και πάντα έτοιμη να βοηθήσει τους γύρω της είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της τα οποία την οδήγησαν σε αυτή την επιτροπή συμβάλλοντας με τον τρόπο της . Έχει οργανώσει αρκετές εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά στο πλαίσιο του εθελοντισμού, όπως παιχνίδια, θεατρικά και bazaar.

Leave a Reply