You are currently viewing Δελτίο Τύπου | Φεστιβάλ Καντίνας – CANTEEN FESTIVAL

Δελτίο Τύπου | Φεστιβάλ Καντίνας – CANTEEN FESTIVAL

112 εργαζόμενοι , 12 καντίνες, 8 μικροπωλητές, 5 μικροπαραγωγοί, 3 ψυχαγωγικά παιχνίδια, 1 stage, 17 πολιτιστικοί σύλλογοι, 19 χορευτικά και χορωδίες, 217 χορευτές και χορωδοί, 5 παραδοσιακές ορχήστρες, 1 λαϊκή ορχήστρα, 35 μουσικοί, 1 σχολή χορού. 4 κοινωνικές δράσεις, 1 ημερήσια εφημερίδα παρούσα, 1 πολιτική προστασία, 35 site και εφημερίδες γράψανε για εμάς ενώ μετράμε και 18 συνδέσεις και ρεπορτάζ σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα. 1 Δήμος, 1 Κοινωφελής επιχείρηση, 1 εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων, 1 εταιρεία κάλυψης ήχου-φωτισμού και εξοπλισμού και πάνω από 80.000 επισκέπτες, με το 60% να αποτελούν επισκέπτες από περιοχές εκτός Αμπελοκήπων-Μενεμένη.Αυτός είναι ο απολογισμός του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Καντίνας που διεξήχθη από τις 28/9 έως και την 2/10, στο πρώην Στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Η πέραν των προσδοκιών επιτυχία καθιέρωσε τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης,απο δω και στο εξής ως κεντρικό γαστρονομικό προορισμό γεύσεων, παράδοσης και πολιτισμού δυτικά της Θεσσαλονίκης.
Θα θέλαμε ως Thessaloniki Brand, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους συνέσφεραν στην διεκπεραίωση και δημοτικότητα του φεστιβάλ . Αρχικά τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το Δημοτικό Συμβούλιο και αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου για την εμπιστοσύνη του, καθώς και τους Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες για την άψογη συμβολή και συνεργασίας τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη αναφορά και στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Αβραμίδη Κων/νο καθώς και τον ειδικό συνεργάτη κ. Αγάπιο Παπαδόπουλο αλλά και στους Αντιδημάρχους κ. Παύλο Κεσόγλου για τη συνεργασία τους στο πολιτιστικό κομμάτι και στην κα. Αγγελική Σεμερτζίδου για την εν γένει βοήθεια της και προσωπικά στο στέλεχος του Δήμου κα. Μαρία Κουνατίδου.
Ευχαριστπύμε επίσης τους χορηγούς μας ΕΡΤ3, Voria.gr, GRtimes.gr, thesspress,politis press, typosthes.gr, vimapress.gr, euosmos.gr, biscotto thessaloniki, καθώς και τον κ. Λάζαρο Βογιατζόγλου από την εταιρία ΑΘΗΝΑΪΚΗ, όπως και την εταιρία ΒΙΚΟΣ. Άψογη η συνεργασία μας και με την ΚΑΒΑ ΑΜΠΑΤΖΗΣ.Ευχαριστίες φυσικά και σε όλους τους συμμετέχοντες με τις καντίνες, τις δράσεις με τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, το 3ο και 6ο σύστημα προσκόπων, τη δράση της κυρίας Έλενας Ράπτη, την εφημερίδα karfitsa, τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη και τους βουλευτές Θεσσαλονίκης κυρίους Δημήτρη Κούβελα και Κώστα Γκιουλέκα που επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ. Την εταιρία ΑΚ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ Α.Ε., τους συνεργάτες μας κ.Γιάννη Αλεξίου (panigiris.gr) και τον κ.Χρήστο Νικολαΐδη καθώς και το στελεχιακό ανθρώπινο δυναμικό της Thessaloniki Brand ανταποκρίθηκε τα μέγιστα και κράτησε την οργάνωση σε υψηλά επίπεδα.
Ζητούμε συγγνώμη για τις όποιες παραλείψεις ή τυχόν λάθη μας. Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με περισσότερη δημιουργικότητα και λιγότερα λάθη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ακόμη καλύτερα και η Thessaloniki Brand βρίσκεται εδώ για να δημιουργεί εκδηλώσεις που θα γράφουν ιστορία και θα γίνονται θεσμός, καθώς βρισκόμαστε πίσω από κάθε μεγάλο πολιτιστικό γεγονός.Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό είναι να αναφερθούμε στη Πανελλήνια Κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, την οποία αξίζει όλοι να στηρίξουμε , όπως κάναμε και στο Φεστιβάλ. Κλείνοντας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς και είμαστε ευγνώμονες για όλους τους επισκέπτες, που αγκάλιασαν και στήριξαν το Φεστιβάλ από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύσαμε την υλοποίηση του . Ραντεβού του χρόνου ανανεωμένοι στο ίδιο σημείο!
Ομάδα υποστήριξης Thessaloniki Brand.

Leave a Reply