You are currently viewing Φεστιβάλ Καντίνας στη Δράμα!

Φεστιβάλ Καντίνας στη Δράμα!

Η Thessaloniki Brand είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Canteen Festival για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη της Δράμας.
Το φετινό φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο απολαυστικό από ποτέ, με μια σειρά από γαστρονομικές απολαύσεις, μαγευτική διασκέδαση και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το Φεστιβάλ Καντίνας θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 15 Μαΐου έως την Κυριακή 19 Μαΐου από τις 17:00 έως τις 00:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Δράμας. Το φεστιβάλ στοχεύει να ενθουσιάσει το κοινό σε 20 πόλεις της Ελλάδας το 2024, καθιστώντας το έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθούν οι ντόπιοι και οι τουρίστες.

Ζήστε ένα γαστρονομικό ταξίδι, δοκιμάζοντας σειρά γεύσεων και λιχουδιών από καντίνες, μικροπωλητές και μικροπαραγωγούς. Παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες γεύσεις, αλμυρές αλλά και γλυκές, στο Φεστιβάλ Καντίνας θα βρεί κανείς από σούβλες και λουκουμάδες μέχρι ισπανικά churros και ασιατικά noodles. Κοντά στο φαγητό μεγάλη ποικιλία θα συναντήσει κανείς και στο ποτό, καθώς από μπύρες και αναψυκτικά, μέχρι κοκτειλ και bubble tea θα υπάρχει κάτι που θα δροσίσει κάθε ουρανίσκο.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από αγαπημένα σχήματα και djs. Την Τετάρτη, στις 15 Μαΐου, την έναρξη του Φεστιβάλ θα κάνει η Παραδοσιακή Ορχήστρα Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Την Πέμπτη 16 Μαΐου θα αναλάβει τη μουσική διασκέδαση το ποντιακό σχήμα του Κώστα Θεοδοσιάδη, Αντώνη Νικηφορίδη και Κώστα Δημητριάδη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο στις 17 και 18 Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις μουσικές επιλογές αγαπημένων dj. Το κλείσιμο του Φεστιβάλ θα αναλάβει το ποντιακό σχήμα του Ραφαήλ Τσαύλου. Κάθε μέρα υπόσχεται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.
Στο πλαίσιο αυτό θα συμμετέχει ομάδα χορευτών του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας και η χορωδιακή ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροβάτου “Το Κάρς” σε μια μελωδική πατινάδα.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας κοστίζει 3€ ανά άτομο, με δυνατότητα αγοράς Full Pass στα 9€ για το πενθήμερο. Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 10 ετών και σε ΑμεΑ είναι δωρεάν.

Το φεστιβάλ πάνω και πέρα απ΄όλα έχει φιλανθρωπική διάσταση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ” προς ενίσχυση άστεγου ανθρώπου από τη Δράμα καθώς και σε αγορά εξοπλισμού για το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Δράμας που θα αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του Φεστιβάλ. Το κάθε εισιτήριο ωστόσο θα λειτουργήσει ως λαχνός για μία μεγάλη κλήρωση, ένα τριήμερο ταξίδι για δύο (2) άτομα στην Κωνσταντινούπολη με το Makarios Travel και μια μεγάλη δωροεπιταγή για αγορές από το κατάστημα Granazi.

Κοινωνική συνεισφορά: Η συγκέντρωση χρημάτων από τις συνεργασίες, αναθέσεις διοργάνωσης, χορηγίες φιλανθρωπικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δωρεές, καθίστανται ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και τη σταδιακή ανάπτυξη της Thessaloniki Brand, η οποία επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο. Για το σκοπό αυτό έχει αποφασιστεί τα ετήσια έσοδα του ταμείου να καλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας αφενός, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα της εταιρείας μας στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε και αφετέρου να συμβάλλει στις κοινωνικές μας δράσεις. Επομένως, θα θέλαμε να διασαφηνίσουμε πως οποιαδήποτε συνεισφορά και συνεργασία, ανεξαρτήτως ποσού, αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για την συνέχιση του έργου μας, θυμίζοντας πως είμαστε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (Μ.Κ.Ο.) και τα κέρδη μας επενδύονται αποκλειστικά στους ανωτέρω κοινωνικούς σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

Facebook: https://www.facebook.com/canteenfestival
Instagram: https://www.instagram.com/canteen_festival
TikTok: https://www.tiktok.com/@canteen.festival

Leave a Reply