You are currently viewing Δελτίο Τύπου Greek Santa’s Village 1/12/2022

Δελτίο Τύπου Greek Santa’s Village 1/12/2022

Από τις 7 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους η Thessaloniki Brand υπό την αιγίδα και τη συνεργασία των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού διοργανώνει το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη – GreekSanta’s Village, που θα πραγματοποιηθεί στα Θέατρα Βράχων.

Θα υπάρχει πληθώρα δωρεάν δράσεων για να απασχολούνται και να διασκεδάζουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Χριστουγεννιάτικου μας χωριού.

Το Αρχοντικό του Αϊ Βασίλη, η χαρά του παιδιού, Facepainting, Παραμυθόσπιτο, Ταχυδρομείο, σπιτάκι Ηρώων της Disney και των παραμυθιών, το δέντρο των «ευχών», Κέντρο ενημέρωσης, Κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, οι κλειδαριές της «Αγάπης», το σπιτάκι της φιλοζωικής Δήμου Δάφνης-Υμηττού, φουσκωτά, το ραδιόφωνο του χωριού, η Πυροσβεστική του Αη Βασίλη καθώς και το σπιτάκι ενημέρωσης Δήμου Βύρωνα.

Ο κατ’ εξοχήν πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης αλλά και το επιτελείο του με τα ξωτικά, τους τάρανδους, τους καλικάντζαρους, τους χιονάνθρωπους, τις νεράιδες, animater και άλλους συγκεντρώνονται σε ένα μαγικό μέρος, το Greek Santa’s Village και είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν, στο πιο παραμυθένιο σκηνικό που έγινε ποτέ στην Αττική!

Το πρωτότυπο Ελληνικό χωριό του Άη Βασίλη υπόσχεται στους επισκέπτες του 33 ημέρες γεμάτες φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, χαμόγελα υπό τη συνοδεία ενός πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και χορευτικά, πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα, που θα «ντύσουν» το εορταστικό κλίμα και θα ανακοινώνονται ανά εβδομάδα.

Στη σκηνή, μεταξύ πολλών άλλων, θα ανέβουν οι εξής παρακάτω καλλιτέχνες: Kings, Δημήτρης Σταρόβας, 1550, Μανώλης Κονταρός, Ασπασία Θεοφίλου, Σίλια Κατραλή, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Ευριδίκη και ένα μεγάλο όνομα στη τελετή λήξης που θα εκπλήξει.

Ημερομηνίες εμφάνισης των ανωτέρω θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ την κεντρική παρουσίαση έχει αναλάβει ο Χρήστος Κούτρας, δημοσιογράφος-παρουσιαστής και διευθυντής του lifestylesiteFthis του Ομίλου Ant1 και παρουσιαστής στο «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού. Να είστε συντονισμένοι στα social.

Στις 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα τιμητικό αφιέρωμα στη γνωστή στιχουργό μεγάλων επιτυχιών Όλγα Βλαχοπούλου, με δημοφιλή ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν ως προς την ενίσχυση των δράσεων της κοινωνικής-φιλανθρωπικής δράσης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε και τη Χριστουγεννιάτικη μας αγορά όπου θα βρείτε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ζαχαρώδη, γούρια, στολίδια και πολλά άλλα είδη που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη, καθώς και σπιτάκια για όλες τις γευστικές σας επιλογές!

Τυλιχτά, burger, pizza, hot dog, σνακ και λιχουδιές, ζεστή σοκολάτα, ζεστό κρασί και άλλα ροφήματα θα είναι κάποιες από αυτές.

Leave a Reply